Qershor 14, 2017

Udhetim 3 ditor

Shkoder – Koman – Valbona – Theth


Dita e pare:
Nisja nga Hotel Tradita me furgon rreth ores 9 mberritja ne Koman udhetimi per Fierz shoqerohet me pamjet piktoreske te Liqenit te Komanit, berritja ne Fierze rreth ores 14 nisja me furgon drejt Valbones mberritja rreth ores 16, akomodim dhe darke ne hotel.

Dita e dyte:
Pas mengjesit nisja drejt Thethit hiking reth 7 ore nga Valbona ne Theth, dreke piknik, akomodim ne Gest House.

Dita e Trete:
Pas mengjesit vizite ne kanionet e Thethit, vizite kataraktit, dreke piknik dhe nisja drejt shkodres me furgon. Darka me muzike folklor dhe spektakel ne Restorant Tradita.

Price: € 227,- personi
(Ne keto cmime eshte perfshire 3 vaktet, 2 nete hoteli me mengjes, 2 darka me muzike live, guida, transporti)

  • Teth
HOTEL TRADITA