Qershor 14, 2017

Tour me bicikleta

Nje ditor (groups only)

Nisja nga Hoteli rrreth ores 9 drejt Shirokes , zogaj, pushim I shkurter dhe not ne Liqenin e Shkodres. nga Zogaj me barka deri ne Bajze piknik ne anen tjeter te liqenit dhe kthim me biciklete ne Hotel Tradita. Darka me muzike folklor dhe spektakel ne Restorant Tradita. ‘

Price: € 85,- per person


Dy ditor (groups only)

Dita e pare:
Nisja nga Hoteli rrreth ores 9 drejt Shirokes , zogaj, pushim I shkurter dhe not ne Liqenin e Shkodres nga Zogaj me barka deri ne Bajze piknik ne anen tjeter te liqenit dhe kthim me biciklete ne Hotel Tradita. Darka me muzike folklor dhe spektakel ne Restorant Tradita

Dita e dyte:
Nisja nga Hoteli rrreth ores 9 vizite Ures se Mesit nga aty vazhdojme per prekal kthim dhe drake tek kanionet e Ura e Shtrenjt Hadhje dhe not ne Lumin e kirit dhe kthim me biciklete ne Hotel Tradita. Darka me muzike folklor dhe spektakel ne Restorant Tradita

Price: € 166,- per person
(Ne keto cmime eshte perfshire 3 vaktet, 2 nete hoteli me mengjes, 2 darka me muzike folklorike, guida, transporti)


Tre ditor (groups only)

Dita e pare:
Nisja nga Hoteli rrreth ores 9 drejt Shirokes , zogaj, pushim I shkurter dhe not ne Liqenin e Shkodres. nga Zogaj me barka deri ne Bajze piknik dhe degustim ne kantinen e Veres Kopliku, kthim me biciklete ne Hotel Tradita. Darka me muzike folklor dhe spektakel ne Restorant Tradita

Dita e dyte:
Nisja nga Hoteli rrreth ores 9 vizite Ures se Mesit nga aty vazhdojme per prekal kthim dhe dreke ne Agriturizem Miri tek kanionet Ura e Shtrenjt hedhje dhe not ne Lumin e kirit dhe kthim me biciklete ne Hotel Tradita. Darka me muzike folklor dhe spektakel ne Restorant Tradita

Dita e trete:
Nisja nga Hoteli rrreth ores 9 vizite Kalase se Rozafes, nga aty vazhdojme ne drejtim te fshatit Oblike, Pentar drake ne baxho Djathi Toma ne Dajc, kthim ne Shkoder duke ndjeke rrugen perbri Bunes. Darka me muzike folklor dhe spektakel ne Restorant Tradita

Price: € 243,- per person
(Ne keto cmime eshte perfshire 3 vaktet, 2 nete hoteli me mengjes, 2 darka me muzike folklorike, guida, transporti)


Kater ditor (groups only)

Dita e pare:
Nisja nga Hoteli rrreth ores 9 drejt Shirokes , zogaj, pushim I shkurter dhe not ne Liqenin e Shkodres. nga Zogaj me barka deri ne Bajze piknik dhe degustim ne kantinen e Veres Kopliku, kthim me biciklete ne Hotel Tradita. Darka me muzike folklor dhe spektakel ne Restorant Tradita

Dita e dyte:
Nisja nga Hoteli rrreth ores 9 vizite Ures se Mesit nga aty vazhdojme per prekal kthim dhe dreke ne Agriturizem Miri tek kanionet Ura e Shtrenjt hedhje dhe not ne Lumin e kirit dhe kthim me biciklete ne Hotel Tradita. Darka me muzike folklor dhe spektakel ne Restorant Tradita

Dita e trete:
Nisja nga Hoteli rrreth ores 9 vizite Kalase se Rozafes, nga aty vazhdojme ne drejtim te fshatit Oblike, Pentar drake ne baxho Djathi Toma ne Dajc, kthim ne Shkoder duke ndjeke rrugen perbri Bunes. Darka me muzike folklor dhe spektakel ne Restorant Tradita

Dita e katert:
Nisja nga Hoteli rrreth ores 9 kalim neper fshatin Guri I Zi, nga lagja Gjoci meret barka per ne Ishullin e Sardes, vizite Arkeologjike dhe piknik not dhe hedhje ne Liqenin e Vaut te Dejes, udhetim me varke deri ne Gomsiqe, kthim ne Shkoder ndalese per kafe ne Bar Dea. Darka me muzike folklor dhe spektakel ne Restorant Tradita

Price: € 316,- per person
(Ne keto cmime eshte perfshire 3 vaktet, 2 nete hoteli me mengjes, 2 darka me muzike folklorike, guida, transporti)


Pese ditor (groups only)

Dita e pare:
Nisja nga Hoteli rrreth ores 9 drejt Shirokes , zogaj, pushim I shkurter dhe not ne Liqenin e Shkodres. nga Zogaj me barka deri ne Bajze piknik dhe degustim ne kantinen e Veres Kopliku, kthim me biciklete ne Hotel Tradita. Darka me muzike folklor dhe spektakel ne Restorant Tradita.

Dita e dyte:
Nisja nga Hoteli rrreth ores 9 vizite Ures se Mesit nga aty vazhdojme per prekal kthim dhe dreke ne Agriturizem Miri tek kanionet Ura e Shtrenjt hedhje dhe not ne Lumin e kirit dhe kthim me biciklete ne Hotel Tradita. Darka me muzike folklor dhe spektakel ne Restorant Tradita.

Dita e trete:
Nisja nga Hoteli rrreth ores 9 vizite Kalase se Rozafes, nga aty vazhdojme ne drejtim te fshatit Oblike, Pentar drake ne baxho Djathi Toma ne Dajc, kthim ne Shkoder duke ndjeke rrugen perbri Bunes. Darka me muzike folklor dhe spektakel ne Restorant Tradita

Dita e katert:
Nisja nga Hoteli rrreth ores 9 kalim neper fshatin Guri I Zi, nga lagja Gjoci meret barka per ne Ishullin e Sardes, vizite Arkeologjike dhe piknik not dhe hedhje ne Liqenin e Vaut te Dejes, udhetim me varke deri ne Gomsiqe, kthim ne Shkoder ndalese per kafe ne Bar Dea. Darka me muzike folklor dhe spektakel ne Restorant Tradita.

Dita e peste:
Nisja nga Hoteli rrreth ores 9 kalim neper fshaterat Beltoje, Melgushe, Mali Jushit, Kukel, Gjader, ndalese ne Lezhe per te vizitu varrin e Skenderbeut, vazhdohet ne drejtim te Shengjinit deri tek dunat e Rana e Hedhur, dreke ne Restorant Ibiza, not ne Det Adriatik, kthimi ne Shkoder. Darka me muzike folklor dhe spektakel ne Restorant Tradita.

Price: €385,- per person
(Ne keto cmime eshte perfshire 3 vaktet, 6 nete hoteli me mengjes, 6 darka me muzike Folklorike, guida, transporti)

HOTEL TRADITA