Mirësevini!

Përshëndetje nga Gjon Dukë Gilaj. Gegë &Toskë është një prej kulmeve të ekperiencës tradicionale shqiptare. Me një bar, restorant autentik, shërbim mikëpritës, një koleksion ekskluziv të mjeshtërisë artistike shqiptare kthehet në një vlerë të paçmuar të traditës nën emblemën Gegë & Toskë.

Restoranti

Sapo hyn në shtëpi vizitori apo bujtësi i lodhur nga udhëtimi, dëshiron të hajë diçka. Tek sa i afrohet dhomës së madhe të ngrënjes që ndodhet në katin e parë, të bie në sy një vegjë, në të një pëlhurë gjysëm e përfunduar.

Hoteli

Në harmoni me pjesën tjetër të shtëpisë u ndërtua hoteli. Dekorimi, dizenjot e interiorit dhe exteriorit me çardakun që është tipik i qytetit, ambientet e brëndshme që përfaqsojnë qytetin dhe rrethinat, të dashura dhe shlodhëse për syrin dhe trupin, me shtrojet dhe veshjet tradicionale të krahinës.

Rezervoni një dhomë

Dhomen më tradicionale të hotelit tuaj
Shkurt 23, 2018
Shkurt 24, 2018

Vlerësimet

HOTEL TRADITA